Voedsel en voeding

Mobiele frietkraam

Jaren geleden, toen foodservice echt van de grond kwam, was er een groot schandaal toen een krant meldde dat sommige restaurants in San Francisco vieze frieten kookten in een keuken onder de grond. De chef-kok werd ontslagen en de restaurantketen kon niet overleven. Vandaag is het een ander verhaal. Ondergronds koken is een bron van een ander verborgen probleem: giftig, vuil braadvet dat giftig is voor jou en alle anderen die het eten. In ondergrondse keukens, die vaak worden gebruikt voor het in bulk koken van vlees en andere voedingsmiddelen, kan je rauw vlees aantreffen dat boven een laag hete olie ligt. Wat zit er onder die olie? Chloor, chloor en zwavelverbindingen.

De diners die u in uw restaurant of bij u thuis serveert zijn vaak verontreinigd met kankerverwekkend vet. Om deze dodelijke combinatie te verminderen, gebruikt u een industrieel frituurfilter of een apparaat dat u bij uw plaatselijke bouwmaterialenhandel kunt krijgen en dat tot aan de oppervlakte filtert. Dit alles kan worden blootgesteld aan de eters, die uw eigenlijke klanten zijn, en die ook uw uiteindelijke klanten zijn. Wij willen hun veilig voedsel serveren, maar zoals u misschien al raadt, gaat het hier om een delicaat evenwicht. De frituurfilter sampler is een van de beste  oplossingen op de markt. Samen zorgen ze ervoor dat het voedsel dat u serveert vers en zuiver blijft. Voor meer informatie, zie onze website hieronder. Wij raden u aan de draden goed te lezen en uw keuze zorgvuldig te maken.

Wij bevelen de Cleaningeurger vooral aan omdat je op de foto’s kunt zien dat het er echt gezond uitziet. Je hoeft niet te twijfelen aan de netheid van het restaurant, en je hoeft je geen zorgen te maken over de levensbedreigende effecten van de chemicaliën die verborgen zitten in de koolmonoxide en het chloor. Het ziet er niet ingewikkeld uit en het klinkt ook niet ingewikkeld. Zodra je het proeft, zul je verrast zijn dat het eigenlijk helemaal niet ingewikkeld is. In feite is clean eating eenvoudig als je eenmaal de juiste keuzes maakt en je de producten en de beperkingen leert kennen voordat je bestelt.

Een van de beste restaurants in de buurt heeft deze zeer smakelijke frietjes. U zult zich echter niet tevreden voelen met alleen maar friet van de frietwagen, u zult blij verrast zijn over de extra voeding die u uw lichaam geeft. Met behulp van koolmonoxide zijn frieten die met dit additief zijn gemaakt niet alleen minder vet dan gewone frieten, maar ze spelen ook een belangrijke rol bij het lekkerder maken van uw eten. Ga eens langs bij restaurants of kies zelf een restaurant uit waar u de beste frietjes kunt eten tegen goede prijzen.Uw gezondheid is belangrijk en dat geldt ook voor de smaak van uw eten. Daarom moet u voorzichtig zijn met wat u eet. Als u wilt, kunt u zich in het restaurant te buiten gaan. Maar u moet ook weten wat voor eten er op tafel staat. In  plaats van van het menu te bestellen, zou u moeten overwegen de gerechten te begrijpen. U kunt schoon water bestellen in plaats van wijn, of water in plaats van bier. Dit betekent dat u de juiste hoeveelheid drank krijgt, u geen eetbuien krijgt en geen diabetes krijgt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.