Indiaas eten

Restaurant Hilversum

Wanneer u vandaag de dag aan Indiaas eten denkt, denkt u waarschijnlijk aan een breed scala van gerechten met een zeer pittige (of niet zo pittige) smaak. De gerechten kunnen een groente of een peulvrucht als ingrediënt hebben, maar de specerijen zijn behoorlijk pittig. Het is een ander verhaal wanneer u Indiaas voedsel eet in restaurants; vergeet niet dat hygiëne daar een van de hoogste prioriteiten is.

Dit is de kern van de Indiase keuken – de specerijen spelen een vitale rol in het naar voren brengen van de verschillende smaken, en noch de groenten noch het vlees zijn wollig van smaak. Het is waar dat Indiaas eten heet en pittig is, maar het is ook een stevige maaltijd, met veel groenten en veel smaak. In feite is het een maaltijd die in alle opzichten goed is. Het erge is dat je het niet zo snel kunt klaarmaken – het moet de eerste keer perfect zijn. Er zijn een paar trucs in het koken van Indiase keukens. Een van de grootste trucs is het gebruik van vale bodems. Zij versterken de smaak van het voedsel omdat de specerijen en demi’s onder water worden gehouden. De echte smaken van Indiaas eten kunnen niet in deze kleine bakjes worden gepropt. Valse bodems helpen ook om het eten langer vers te houden, en omdat je ze kunt hergebruiken, kun je verspilling van de Indiase ingrediënten die je in huis hebt voorkomen. In plaats van 10 blikken kikkererwten te kopen, kun je beter 10 potjes Indiase kikkererwten maken en ze in de vriezer bewaren. Je kunt ook van tevoren een enorme sorteringslijst van Indiase maaltijden maken. Hier is een kleine lijst van must-have Indiase maaltijden voor in de vriezer:

1. NooshkaGehakte haver met komijn Dit is een kleine, goedkope snack, die traditioneel door glühweindrinkers aan hun geliefden wordt gegeven op verjaardagen. Nooshka is het woord voor de kleine ingewanden van een gebraden eend. Maar het wordt ook gebruikt om de binnenste en halve ingewanden van een witte vis aan te duiden. Nooshka wordt beschouwd als een goed gezondheidsvoedsel en wordt gekookt met rundvlees en zwarte eend, en het is ook een geweldige bron van omega-3 vetzuren. Dit is heel goed voor de teint, het haar en de nagels. Bovengenoemde ingrediënten zijn goedkoop, gemakkelijk te vinden en hebben een heerlijk aroma. De procedure voor het koken van een Nooshka is als volgt: kook een volvette Yesni met citroensap en komijn in een snelkookpan. Voeg fijngehakte uien, gember en knoflook toe, samen met wat yoghurt en sojasaus. Je kunt wat meer yoghurt toevoegen als je een romiger hapje wilt. Doe het gerecht over in een slow cooker, voeg nog wat water toe en laat het 10 uur koken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.