Hoe u geld kunt verdienen met WEEDBANKS

Weedbank - Startpagina | Facebook

WEEDBANK MARKETING AFFILIATE PROGRAMMA'S

WEEDBANKS is 's werelds grootste online url-verkortingsservice, met veel van de beste internetmerken die beschikbaar zijn, zoals Dell, talkBanks, en ravizz en taalondersteuning.

MANIEREN OM MET ZE TE WERKEN

Verkopers betalen affiliates om bezoekers naar hun websites te leiden, in ruil voor een CPA of CPC, wat staat voor 'cost per acquisitie'. De meeste verkopers, die de naam van het merk niet bezitten, delen tussen de 0,50 en 5 per geregistreerde bezoeker. Sommigen betalen je ergens tussen de $ 10 en $ 100 per opgenomen hit.

U kunt ervoor kiezen om deze netwerken op uw website, blogs, sociale-mediapagina's zoals Squidoo, Hubpages of partners te promoten en verkeer naar deze sites te leiden, net zoals u mensen naar uw .com-, .net- of .info-site-URL zou leiden.

Veel marketeers kiezen ervoor om deze netwerken te vermijden uit angst om overspoeld te worden met verkeer. Maar de realiteit is dat u een bedrijf runt en dat u een plattegrond moet hebben. Door je te concentreren op de juiste marktniche en daar bovenop te blijven, kun je groot succes behalen met WEEDBANKS en andere partnerprogramma's.

WAT ZAL JE SLAAN?

Ben je bereid om hard te werken en een eerlijke poging te doen om je bedrijf op te bouwen? De realiteit is dat de enige twee echte manieren om te slagen in associate marketing zijn: via individuele indiening of via grote gekwalificeerde sites.

Individuele webmasters hebben dagelijks honderden, zelfs duizenden sites en het is onmogelijk om ze allemaal bij te houden. Dus, hoe moet je beginnen? Het antwoord is twee vouwen. Eerst moet u een bewezen plan of sjabloon krijgen die u als blauwdruk kunt gebruiken om uw eerste partnersite te bouwen en vervolgens uw imperium uit te rollen.

U kunt uw eigen site ontwerpen of een beproefde sjabloon gebruiken die beschikbaar is. De kosten hiervan op de lange termijn zullen echter aanzienlijk lager zijn als u zich kunt aansluiten bij een gevestigd, succesvol partnerprogramma en hun sjablonen en plannen kunt gebruiken om uw sites te bouwen.

Als u eenmaal uw plan heeft, moet u het woord voor woord volgen, pagina voor pagina, terwijl u elke pagina voor uw site bouwt. Een typisch plan kan er als volgt uitzien:

Verkeer converteren naar opt-in lijst

Bouw affiliate-leads en verkooppagina's op

Abonnementen op uw partnerprogramma

shotPut aanmeldformulier op uw bestemmingspagina

uw website boeken voor zoekwoorden

nieuwe pagina's uploaden

links weergegeven op uw bestemmingspagina

generieke inhoud

Houd de site eenvoudig. U bent Napoleon niet, u bent een bargam-handelaar, geen oorlogsschip dat een vordering instelt die door de gebruikers is aangevraagd. Als je het verkeer voorziet van goede informatie, advertenties en links zullen ze terugkomen voor meer.

En om te weten waarvoor ze terugkomen, moet u hoogwaardige inhoud, advertenties en links maken die relevant zijn.

Frankrijk, je loopt zo ver achter dat je $500 per maand verliest. Het enige dat u tot nu toe hebt gedaan, is 10.000 klikken naar uw site gekocht. U heeft nog geen verkopen gedaan, in ieder geval nog niet.

U heeft drie weken de tijd om al uw bezoekers vertrouwd te maken met uw website en ervoor te zorgen dat ze zich aanmelden. Dit is uw bestemmingspagina die uw bezoekers zien voordat ze naar de hoofdsite gaan. Dit is waar ze dubbel opt-in.

In deze stap moet je anders zijn dan alle andere filialen. De meeste andere filialen hebben de relevantie van hun zoekwoorden teruggebracht tot slechts één of twee woorden. Ze zijn er zo zeker van dat ze bovenaan in de zoekmachines zullen staan, dat ze zo'n cruciaal onderdeel van hun bedrijf over het hoofd zien.

Schakel deze negativiteitsventilatie in het systeem uit. Gebruik je creativiteit en maak een goed plan. Doorzoek compensatieplannen die online beschikbaar zijn.

Nadat u het bovenstaande hebt gedaan, kunt u misschien goed geld verdienen met dit ene deel van uw bedrijf. Je staat momenteel bovenaan in de wereld en je weet wat je nu moet doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.