Hoe advertenties te schrijven?

In dit geval adverteert men met 'uit eten gaan vanavond', in plaats van 'uit eten'.

Een andere optie zou kunnen zijn om de uitdrukking 'uitgaan om iets te kopen' te gebruiken, wat geen aanleiding geeft tot een speciale betekenis aan 'kopen'. Als ik iets zou kopen, zou ik gewoon zelf zeggen 'ik ga vanavond iets kopen'. Helaas houden de meest voorkomende mensen van 'kopen' in het algemeen in dat we iets kunnen kopen zonder het woord 'kopen' te gebruiken.

Er zijn ook andere nieuwe zinnen. 'Naar een feestje gaan', 'Naar het strand gaan', 'Naar een voetbal gaan', 'Uitgaan met Kerstmis', 'Naar de dierentuin gaan' zijn allemaal de laatste tijd gebruikt. Het is het beste om te onthouden dat we met 'in-sHome away' 'in gezelschap' bedoelen voor 'weg van' enzovoort. Voor uit eten gaan, zouden we gewoon 'uitgaan' hebben en er zijn veel andere manieren om het te zeggen.

Is het belangrijk om zeer goede communicatieve vaardigheden te hebben bij het schrijven van advertenties?

Absoluut. Het is belangrijk dat de boodschap duidelijk en overtuigend is voor de lezer dat een half dozijn van uw zorgvuldig geselecteerde trefwoorden overbrengen wat u wilt communiceren. Het is ook belangrijk dat de advertentie strak gefocust is en geconcentreerd is op de belangrijkste boodschap van de advertentie die gelezen moet worden. Immers, als de advertentie algemene connotaties heeft, zou het publiek niet in staat zijn om het monopolie op de boodschap te hebben, dus je zou misschien succesvol kunnen zijn, maar er zouden voorbeelden zijn van alle advertenties in het publiek.

Is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de juiste interpunctie zo goed mogelijk wordt gebruikt?

Hoewel de spelling van woorden sterk afhangt van grammaticale regels, en de regels niet zo nauwkeurig zijn als in bijvoorbeeld het Engels (dat drie verschillende spellingsregels, basisregels en hoofdletterregels heeft), is het gebruik van correcte interpunctie belangrijk als de boodschap moet effectief worden overgebracht. Uit de regels blijkt bijvoorbeeld duidelijk dat als je een schuine streep voor een infinitief of gerundium zet (geen verdwaalde luchtbellen of solo-gas), dat het niet de bedoeling is dat je een punt zet na elke infinitief, het gebruik van een voorvoegsel , of een onderwerp-werkwoord voegwoord na elk actiewerkwoord.

Het is ook belangrijk dat u zich houdt aan het interpunctiepatroon van de publicatie (d.w.z. de woorden en taalregels), maar u moet niet Visualain cVisualized zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published.