De geschiedenis van popcorn

Warm En Gezellig, Popcorn, Koffie, Haard

Ouderwetse popcornautomaten zijn van oudsher een bron van trots voor veel gezinnen. Met de magnetron en andere moderne methoden om popcorn te maken, verkrampt de traditionele machine vaak je stijl van het knallen van de korrels. De traditionele methode omvat het gebruik van olie, zout, popcornkruiden en een machine die een popper wordt genoemd. De ingrediënten worden in een grote pot gedaan en de popcorn pompt in afwachting van wanneer deze tot een perfecte temperatuur wordt verwarmd. Wanneer het ploffen sterft, is het tijd om de kruidenchemicaliën weer in de popper te doen. Het hele proces wordt herhaald totdat het vereiste oliepeil is bereikt.

Met de moderne magnetrons die in winkels en online verkrijgbaar zijn, zijn gezinnen meer gewend geraakt aan de term 'popcorn'. Ze begrijpen de voordelen van een voedzaam tussendoortje dat hen energie geeft en vetvrij is. Met de nieuwste technologie die in de keuken wordt gebruikt, zoals magnetrons, is popcorn in enkele seconden klaar. De eerste mensen die popcorn in de magnetron gebruikten, waren Japanners. Ze gebruikten dit kookproces om het vocht van het graan te behouden en het eetbaar te houden. In Amerika werd dit kookproces ook een hoofdbestanddeel. De traditie van popcorn begon in de vroege jaren 1900 en staat tegenwoordig bekend als "Popcorn Day". Familiebijeenkomsten over de hele wereld begonnen ook als een feestje om popcorn te maken, terwijl Eldericks and Cooks in Georgia popcorn bereidde door zand te verhitten met een vuur in een zandstenen kachel.

De commercialisering van popcorn kwam met een nieuwe techniek – de popcornmachine. Dit was een belangrijke innovatie omdat het de massaproductie van popcorn mogelijk maakte. De eerste popcornmachine werd in 1897 uitgevonden door Charles Cretors uit Chicago. Zijn oorspronkelijke machine was een elektrische stoommachine. Tegenwoordig worden mechanische stoomaangedreven popcornmachines vaak aangetroffen in theaters, kermissen en pretparken.

Met de voortdurende innovatie en de populariteit van popcorn, nam de variëteit toe en nu kun je popcorn vinden in selecties variërend van speciale bezorgdagen voor de volgende dag tot feestdagen en de beste beschikbare smaken. Popcorn wordt naar uw huis of kantoor verzonden op allerlei aangesloten containers die te vinden zijn in grote warenhuizen, bouwmarkten, discountwinkels en verkoopruimtes voor cosmetica.

Alleen popcorn komt van het maïszaad en wordt boven een vlam gekookt, zodat het vocht van het zaad behouden blijft. Vervolgens wordt het gedroogd tot een fijn poeder. Je kunt talloze smaken vinden die gemaakt zijn van maïs, zoals karamel, ketelmais en gewoon gezouten.

Omdat popcorn van nature vochtig is, is het belangrijk om zout van hoge kwaliteit, kruidenzout en andere smaakversterkers te gebruiken als onderdeel van het kruidenproces. Er is een sterk verband gevonden tussen bepaalde smaakprocessen, met name die geassocieerd met zoute en bittere voedingsmiddelen en bepaalde chemische stoffen, waaronder cafeïne en paracetamol en temperactine.

Enkele van de meest populaire popcorn-smaken en hun correspondenten zijn: karamel, kaas, dille, honing, fruit en noten, karamel gourmet en natuurlijke karamel. Dit alles zorgt voor een evenwichtige en plezierige smaak.

Typische smaken zijn de volgende: geweldige mix, 4front, bosbes, fruitcake, vijg, jalapeno, mango, sorta hot, knoflook en kruid en nacho. De meest populaire toppings zijn: gebarbecued, gerookt, gebakken en gekarameliseerd. De zoute smaak en de smeltende mondtextuur zijn te danken aan de aanwezigheid van chlorideverbindingen."

Feiten over geconsumeerde popcorn

Popcorn is een volkoren voedsel dat 10.000 jaar geleden voor het eerst werd verbouwd in Mexico en Midden-Amerika.

gepofte popcorn De meeste moderne popcorn wordt gemaakt van maïs of rijst. Maïs is echter het grootste deel van de geschiedenis het hoofdgraan geweest vanwege het vermogen om oren en pitten te produceren.

De oudste oren van popcorn werden gevonden in New Mexico. Ze bleken ongeveer 2000 jaar oud te zijn.

Gepofte maïs is een populaire snackain die in de hele geschiedenis te vinden is. Oude volkeren maakten maïs om popcorn, brood, tamales te maken en zelfs als voedsel en offer aan goden.

Maïs is ook een van de meest zuidelijke omgeven voedselgewassen. Het wordt vaak gevonden in omgevingen waar maïs al eeuwenlang een hoofdbestanddeel is. Zuidelijke maïs wordt vaak gebruikt om siropen te maken en popcorn is zeer geliefd in benodigdheden. Het staat vaak bekend als maïsbrood en wordt het hele jaar door genoten.

Maïs is ook een waardevol geldgewas. Het is het op één na meest geteelde gewas ter wereld en het grootste deel van de wereldvoorraad komt uit Zuid-Amerika, met name Mexico.

alla cous cousAl decennia lang gebruiken Arabieren de donzige schil van de maïsplant om een ​​grof poeder te maken dat bekend staat als cous cous cous cous, een van de meest traditionele gerechten in het Midden-Oosten. Maar Amerikanen eten nu cous cous cous cous cous cous in plaats van cous cous cous cous cous cous cous.

Leave a Reply

Your email address will not be published.