De Ballenkoning

BallenkoningDaarom hebben wij dit jaar niet alleen onze produkten in verpakking verkocht, maar hebben wij het ook omgekeerd en zijn wij meer groothandelaar geworden. Voor ons betekent dit: de zogenaamde verpakking is een deel van onze dienstverlening, maar het hoofddoel van het bedrijf is de verkoop van vleesproducten in grote volumes.

Een vestiging dat klaar staat voor uw vlees

Wij zijn ons aan het vestigen in de detailhandel: wij hebben echter al enige feedback van klanten gekregen toen wij besloten onze natte vleesproducten aan het einde van het winterseizoen aan de klanten aan te bieden. De vleesbedrijven concurreren allemaal om onze klanten. Aan het einde van het seizoen ga ik mijn vleesproducten verkopen tegen een lagere prijs die ik tijdens het winterseizoen in de winkel zal aankondigen. Op deze manier denk ik, dat ik in staat zal zijn om de consumentenbasis te vergroten. (in en overzeese adressen)
 

De andere diensten van De Ballenkoning zijn dus: wij bieden kakelverse vleeswaren aan. Ik weet niet of andere firma's dat ook doen of niet. Maar wat ik zie is dat de grootste voedselmerken, zoals KFC, Pizza Hut en Burger King hun maaltijden, in onze verpakking, al op De Ballenkoning verkopen. Als we genoeg vleesproducten aanbieden, verwacht ik dat ook andere bedrijven deze bandwagon zullen volgen. Er zijn al veel fiverr sites waar mensen hun diensten aanbieden.

Tenslotte

Het is bijna tien jaar geleden dat ik met dit cateringbedrijf ben begonnen, ik denk dat ik het dit jaar groots wil kunnen lanceren. Daarom heb ik gekozen om een winkel te openen in Schiphol, vanwege de goede vervoersverbindingen in Nederland. Ik ben al bezig met het plannen van het menu en het op grote schaal verbouwen van biologisch voedsel.

Ik ben dus heel blij dat ik voor de logistieke kant van de detailhandel heb gekozen. Anders zou ik veel tijd en geld hebben verspild aan iets waar mijn klanten niet op zitten te wachten.

De Ballenkoning is dus succesvol, maar nog lang niet perfect. Ik hoop dat door ons marktonderzoek de zaak voor mij zal veranderen.

H.J.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published.